І знову в стінах Академії – профактив

Навчальний семінар був тематичним. Вивчали питання ведення діловодства, документаційного забезпечення та контролю в профспілковій діяльності.

    Семінар відкривали: голова Профспілки – Тьоткін Володимир Іванович, заступник Голови ФПУ – Драп’ятий Євген Михайлович та в.о. ректора Академії – Буяшенко Вікторія Василівна. Представники керівних органів окреслили основні завдання, що стоять перед профспілками на сучасному етапі, а Буяшенко В.В. надала інформацію щодо стану і перспектив профспілкової освіти і послуг, які пропонує Академія у цій сфері, та закликала до зворотнього зв’язку.

    Навчання розпочалось із заняття, присвяченого питанням фінансової діяльності профспілок, яке провела в.о. головного бухгалтера фінансово-економічного департаменту апарату ФПУ – Беспала Вікторія Михайлівна. У другій половині дня слухачі провели розширене засідання Президії Центральної Ради Профспілки, а увечері відвідали театр оперети.

    Другий день був присвячений діловодству у профспілковій організації. Заняття на тему «Кадрове діловодство. Номенклатура справ з кадрового діловодства. Умови збереження та передача профспілкових документів в архів» провів Денисенко Олександр Володимирович, заступник директора департаменту діловодства, формування і зберігання документів НАФ Державної архівної служби України, а питання «Дотримання порядку роботи з документами у профспілкових організаціях відповідно до вимог законодавства» висвітлила керівник управління діловодства та контролю апарату ФПУ – Курганська Оксана Юріївна.

    Завершився семінар заняттям на тему «Формування позитивного іміджу профспілкового лідера», яке провела Філь Ганна Василівна, старший викладач кафедри соціології і соціального управління Академії. Це заняття викликало у слухачів справжню бурю  емоцій. Ганна Василівна отримала багато слів подяки з боку слухачів, а слухачі покинули Академію із позитивними враженнями.