Нові перспективи міжнародного співробітництва

     Заснований 20 років тому польською Асоціацією суспільних знань, Педагогічний університет у Варшаві  наразі  є одним з найпотужніших недержавних вищих навчальних закладів, що налічує понад 10 тис. студентів. Основний напрям його роботи – педагогічна освіта.

     Заснований 20 років тому польською Асоціацією суспільних знань, Педагогічний університет у Варшаві  наразі  є одним з найпотужніших недержавних вищих навчальних закладів, що налічує понад 10 тис. студентів. Основний напрям його роботи – педагогічна освіта. Проте велику увагу Університет приділяє соціальним програмам, зокрема різноманітним соціальним проектам і підготовці працівників для структур державного управління та суспільних організацій. Замовником на розробку навчальної програми з підготовки держслужбовців нещодавно виступив уряд Польщі. Саме перспектива розвитку і впровадження соціальних проектів, задекларована у концепції розвитку Академії праці і соціальних відносин, відкриває нові перспективи для співробітництва.Про це йшлося на зустрічі Войцеха Дюрановського з керівництвом та викладачами АПСВ.

       Як зазначив пан Войцех, він повертається на батьківщину з приємними враженнями від Академії. Великі можливості для наших навчальних закладів він вбачає у сферах проведення науково-практичних конференцій, обмінів між студентами та викладачами, організації  літніх таборів, спільної роботи над проектами у рамках програм Європейського Союзу. На початку грудня цього року очікується візит до Академії віце-ректора Педагогічного університету у Варшаві професора Мирослава Гривинського з метою укладання угоди про співробітництво.