Очільники «Укрелектропрфспілки» прагнуть вдосконалення у повсякденній праці

     19 - 21 лютого ц.р. в Академії відбулось навчання голів територіальних організацій Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України за темою «Особливості сучасної культури управління та ризики інтенсивного спілкування з людьми у діяльності профспілкового лідера».

     Згідно з програмою, розробленою спільно з керівництвом виконавчого апарату ЦК “Укрелектропрофспілки”, в перший день відбулось засідання Президії ЦК “Укрелектропрофспілки” та відкриття начального семінару. Відкривали його Голова ЦК Профспілки Шишов Сергій Сергійович та в.о. ректора АПСВ Буяшенко Вікторія Василівна. Сергій Сергійович окреслив коло завдань, що стоять перед керівниками обласних організацій на сучасному етапі і виконання яких забезпечить ефективність дій щодо захисту прав та інтересів спілчан. Вікторія Василівна докладно розповіла про стратегічні плани Академії щодо розвитку профспілкової освіти і закликала вступати до Академії задля вдосконалення своїх професійних обов’язків.

     Другий і третій день викладачі Академії шляхом проведення тренінгів допомагали профспілковим керівникам краще опанувати культуру управління за сучасних умов, яка була б ефективною і дозволяла працювати без шкоди для здоров’я.

     Задоволені проведеним у стінах Академії навчанням, очільники обласних організацій “Укрелектропрофспілки” роз’їхались по домівках, щоб втілювати у життя набуті знання.