Вибір ВУЗу — справа важлива.

  14 березня Академія зустрічала майбутніх абітурієнтів з Васильківського коледжу Національного авіаційного університету.

  14 березня до Академії праці і соціальних відносин завітали студенти–випускники факультету соціальної роботи Васильківського коледжу Національного авіаційного університету. Метою візиту був вибір навчального закладу для продовження навчання за напрямом «соціальна робота» та отримання освіти за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» та «магістр». Перед молодими людьми постало нелегке питання вибору вищого навчального закладу, де можна було б отримати не лише якісну освіту, а й реалізувати свої творчі здібності та вміння, обрати напрям для наукової роботи, отримати можливості для самопізнання та саморозвитку. Майбутні абітурієнти цікавилися умовами вступу, науково-педагогічним потенціалом закладу, особливостями навчання, дозвілля та ін. Гостям було запропоновано екскурсію навчальним закладом, знайомство з професорсько-викладацьким складом, особливостями професійного самовизначення.

       Гостей зустрічали заступник декана факультету економіки та соціального управління О.В Горпинич., заступник завідувача кафедри соціології та соціального управління Г.В Філь. , старший викладач кафедри соціальної роботи та практичної психології Л.К. Гончар

    О.В. Горпинич відповіла на безліч запитань, що стосувалися умов вступу до Академії, особливостей навчально-виховного процесу, дозвілля студентів, можливостей поїздок за кордон, участі у міжнародних наукових конференціях, перспектив працевлаштування та ін.

    Л.А. Гончар відповіла на запитання студентів щодо професійного самовизначення, особливостей роботи соціальних працівників, важливості спеціальності для суспільства тощо.

     Для того, щоб зустріч залишила приємні враження від візиту, Г.В Філь, визнаний спеціаліст у мистецтві публічного виступу,  провела для наших гостей майстер−клас на тему «Основи риторики та публічного виступу».

    Цікавою була думка майбутніх абітурієнтів стосовно критеріїв вибору навчального закладу. На питання представників Академії погодилися відповісти Русана Володимирівна Кравченко, Ігор Володимирович Ткаченко та Наталія Миколаївна Доріченко. У ході розмови  дійшли висновку, що при виборі навчального закладу для майбутніх абітурієнтів є важливими: місце розташування, компетентність викладачів, рівні умови для всіх, можливості для розкриття здібностей та талантів, розвиток особистості, відсутність корупції, використання інноваційних методів викладання, людяність, комфорт, наявність системи заохочень, стипендіальні програми, індивідуальний підхід, гнучкість у системі оплати за навчання.

      Приємно було також почути з уст наших гостей, що після візиту до Академії праці і соціальних відносин залишились приємні враження та бажання неодмінно повернутися до закладу, де кожного огорнули теплом та увагою.