Міжнародна науково-практична конференція «Поліграф сьогодення: стан, проблеми, перспективи»

Шановні колеги! 

Запрошуємо Вас відвідати міжнародну науково-практичну конференцію «Поліграф сьогодення: стан, проблеми, перспективи», яка відбудеться в м. Києві 8 та 9 листопада 2014 року.

Організатори проведення конференції: Колегія поліграфологів України;  Національна академія внутрішніх справ МВС України; Асоціація адвокатів України, Академія праці, соціальних відносин і туризму. 

Робочі мови проведення конференції -  українська, російська, англійська.

Очікується прибуття гостей з таких країн: США, Канади, Болгарії, Словенії, Румунії, Латвії тощо.

 

РЕГЛАМЕНТ перший  день:

  • 09.00-11.00 = реєстрація учасників
  • 11.00-12.00 = відкриття конференції
  • 12.00-12.30 = кава-брейк, ділове знайомство
  • 12.30-14.00 = доповіді учасників
  • 14.00-15.00 = обід
  • 15.00-16.00 = доповіді учасників


РЕГЛАМЕНТ другий  день:

  •  10.00 -11.30 = презентації та доповіді
  • 11.30-12.00 = кава-брейк, ділове знайомство, презентації виробників поліграфологічної техніки 
  • 12.00-13.30 = доповіді учасників
  • 13.30-14.30 = обід
  • 14.30-16.00 = доповіді учасників

 

Першого дня роботи міжнародної науково-практичної конференції, до її початку з 9.00 до 11.00 години, в холі Академії  ви можете організувати ознайомчу виставку Вашої компанії для усіх учасників конференції. Також Ви маєте можливість підготувати та використати власний презентаційний матеріал Вашої компанії. 

Першого дня роботи конференції, який розрахований на усіх учасників даного заходу, ми можемо надати Вам 10-15 хвилин на  доповідь, але для цього Вам необхідно завчасно узгодити дане питання з організаторами конференції, оскільки кількість доповідачів обмежена регламентом.

Нагально рекомендуємо Вам підготувати інформацію про Ваш практичний досвід роботи на поліграфі, або ж теоретичні здобутки в напрямі поліграфологічних досліджень.  

Ваша доповідь може бути представлена з демонструванням матеріалів через мультимедійний проектор.  

 

Другого дня, який орієнтований лише на поліграфологів,  ми можемо надати Вам  для предметної доповіді до 20 хвилин, але для цього Вам також слід завчасно узгодити дане питання з організаторами конференції, оскільки кількість доповідачів є також обмежена регламентом.

Для цього рекомендуємо підготувати суто професійну інформацію про Ваші особисті напрацювання у цій сфері діяльності, а також іншу важливу інформацію до обговорення на Ваш розсуд.

Ваша доповідь може супроводжуватися демонструванням матеріалів через мультимедійний проектор.   

Велике прохання завчасно повідомити прізвище, ім’я та по-батькові членів Вашої делегації для виготовлення іменних сертифікатів учасника міжнародної науково-практичної конференції.

Окрім того, Ви маєте змогу скористатися готельним фондом приймаючої сторони – Академії праці, соціальних відносин і туризму, який являє собою 12 двомісних комфортабельних номерів, окремо виділених в студентському гуртожитку. Для приїжджих учасників міжнародної науково-практичної конференції попереднє бронювання житла є  обов’язковим із-за обмеженої кількості ліжко-місць. Вартість проживання за добу становить 150 грн. Також ми можемо запропонувати інші варіанти бронювання комфортабельних номерів у готельних комплексах міста.  

Для учасників міжнародної науково-практичної конференції передбачений організаційний внесок у розмірі 200 грн. за один день, або ж 400 грн. за два дні участі в конференції. Вказана вартість включає  в себе: видачу презентаційного матеріалу  конференції, видачу іменного сертифіката учасника міжнародної науково-практичної конференції, каву-брейк та обід.

Організаційний внесок необхідно перерахувати на вказані нижче реквізити:

  • від фізичних осіб: ПриватБанк - 5211 5374 1766 7446, отримувач  Шаповалов Віталій Олександрович.
  • від юридичних осіб: АБ «УКРГАЗБАНК»,  МФО 320478,  п\р 26009240709, призначення платежу: організаційний внесок за участь в конференції.  

 

Отримувач - Громадська організація «Колегія поліграфологів України», код ЄДРПОУ  38927575.

Представники Міністерства юстиції України, органів прокуратури, МВС України та інших державних відомств звільняються від сплати організаційного внеску, вони лише за власні кошти здійснюють розрахунки за харчування та при необхідності за своє проживання.   

За перерахування внесків щодо участі у міжнародній науково-практичної конференції необхідно завчасно повідомити на нашу адресу з підтвердженням копії квитанції про сплату. Для реєстрації участі у міжнародній науково-практичній конференції та іншій інформації про себе надсилайте заявки на адресу - os.shapovalov@gmail.com або ж  usip@mail.ru.

Зареєструватися та здійснити проплату необхідно до 4.11.2014 року.

Телефони для зв’язку  по Україні:

  • З організаційних питань – 0504755286; 0974079064 (Усіков Ігор Петрович)
  • З питань реєстрації участі та доповідей – 0502796165 (Шаповалов Віталій Олександрович)

 

Адреса проведення міжнародної науково-практичної конференції: м. Київ, Велика окружна дорога, 3 (станція метро «Теремки»), Академія праці, соціальних  відносин і туризму.

 

Голова Колегії поліграфологів України                                                                      І.П.  Усіков