Міжнародна програма післядипломної освіти "Master of Social Administration": набір триває

У квітні 2015 року розпочне навчання нова група слухачів програми «MSA». 

В межах спільного освітнього проекту Варшавського педагогічного університету ім.Я.Корчака та Академії праці, соціальних відносин і туризму здійснюється підготовка фахівців вищого міжнародного рівня у сфері використання ресурсів Євросоюзу для фінансування соціальних проектівЦе якісна управлінська освіта, яке є гарантом особистої конкурентоспроможності випускника як менеджера, керівника середньої і вищої ланки у сфері міжнародного бізнесуНавчання також дає змогу покращити навички спілкування англійською мовою.

Програма складається з декількох модулів, один з яких проводитиметься у Варшаві. В структурі першого модуля фахівці України та Польщі викладатимуть наступні дисципліни: корпоративна соціальна відповідальність, міжкультурний менеджмент, глобалізація та світовий розвиток, методологія підготовки проектів Євросоюзу, практичні аспекти підготовки соціальних проектів, право Євросоюзу, соціальна політика в Україні.  

Завантажити презентацію "Master of Social Administration"

Дізнатися про додаткові переваги міжнародних програм освіти

Вимоги до кандидатів: базова або повна вища освіта (бакалавр, спеціаліст, магістр) будь-якого напряму підготовки. Набір триває до 1 квітня.

Контактна особа з питань програми:

Головко Ярослав Дмитрович

проректор з наукової роботи АПСВТ

v-rector_science@socosvita.kiev.ua