День відкритих дверей: інтерактивна екскурсія Академією

16 квітня Академія прийняла понад 100 гостей, які завітали на День відкритих дверей. Цього року відвідувачі заходу стали учасниками інтерактивної екскурсії, під час якої наші екскурсоводи - студенти напряму підготовки "Туризм" -  розповіли школярам про історію Академії і її видатних випускників, а також познайомили гостей із усіма її факультетами, інфраструктурою та додатковими можливостями під час навчання.

Учні шкіл і коледжів уточнювали свій вибір майбутньої спеціальності під час тесту на визначення професійного типу особистості, відвідували презентації факультетів і кафедр, експериментували у криміналістичній лабораторії, задавали безліч питань і отримували на них відповіді. Зокрема цікавість гостей викликала можливість отримувати під час навчання в Академії додаткову робочу спеціальність на вибір - екскурсовод, сомельє, адміністратор ресторану, офіціант. Адже володіння додатковою спеціальністю - це можливість працювати і заробляти у роки навчання, а також запорука того, що у будь-яких ринкових умовах випускник не залишится без роботи.

Міжнародні можливості студентів Академії - отримання подвійного диплому із Європейською країною і проходження практики у Європі - зацікавили майбутніх абітурієнтів, які не обмежуть свої професійні перспективи виключно Україною.

Гості з інших міст відвідали гуртожиток, що розташований прямо на території парку Академії, і оцінили комфортні умови для його мешканців.

День відкритих дверей подарував гарний настрій і гостям, і організаторам заходу. Сподіваємося зустрітися знову і разом реалізовувати найкращі сподівання!