Перші випускники програми "MSA" захистили дипломні роботи

24 квітня в Академії відбувся захист дипломних проектів перших випускників міжнародної програми післядипломної освіти "Master of Social Administration". В організації процедури захисту вперше були задіяні сучасні дистаційні технології, які дозволили європейським викладачам бути активними учасниками події на всіх етапах. 

--------------------------

24 квітня в Академії відбувся захист дипломних проектів перших випускників міжнародної програми післядипломної освіти "Master of Social Administration", яка готує спеціалістів у сфері використання ресурсів Євросоюзу для фінансування соціальних проектів.  Представлені студентами дипломні роботи мали соціальну тематику. Міжнародна екзаменаційна комісія, до складу якої увійшли представники Академії праці, соціальних відносин і туризму і Варшавського педагогічного університету, високо оцінили якість проектів випускників, а також особливо відмітили роботу випускниці Ганни Щупак - вона отримає диплом з відзнакою.

Під час процедури захисту вперше були задіяні дистаційні технології, які дозволили європейським викладачам бути активними учасниками події на всіх етапах. Застосування сучасних засобів інтернет-комунікацій і спеціальних електронних платформ стає постійною практикою Академії в організації освітнього процесу.

Старт навчання студентів нового набору програми "Master of Social Administration" заплановано на жовтень 2015 року.

Дізнатися більше про міжнародну програму MSA