СХІД, ПІДКЛЮЧАЙСЯ!

Image preview

Спеціальні пропозиції для абітурієнтів з Донецької і Луганської області,

об'єднані програмою «СХІД, ПІДКЛЮЧАЙСЯ!»


У 2015 році Академія праці, соціальних відносин і туризму поширює ініціативи, спрямовані на зниження соціальних загострень, що виникли внаслідок військового конфлікту на Сході  України. Низку проектів адаптації мешканців східних регіонів органічно продовжує нова програма для молодих людей з Донецької і Луганської області, які стануть студентами АПСВТ цього року.

Крім спеціальних пропозицій для абітурієнтів зі Сходу, що діють з 2014 року, у майбутньому навчальному році ми раді запропонувати вам додаткові можливості для швидкої адаптації у новому середовищі з урахуванням ваших потреб і запитів.


БОНУСНІ ПРОГРАМИ І ГАРАНТІЇ

-       Знижка 5% на навчання для студентів з Донецької і Луганської області, яка автоматично продовжує дію на кожний наступний семестр за умови складання сесійних іспитів із результами не нижче оцінки "4". (Напрями підготовки: Правознавство, Соціальна робота, Соціологія, Економіка підприємства, Маркетинг, Фінанси і кредит, Менеджмент, Туризм)

-       Паралельно із здобуттям вищої освіти - отримання на 1-му курсі сучасної робочої спеціальності (на вибір – Екскурсовод, Сомельє, Адміністратор ресторану, Офіціант) із гарантованим працевлаштуванням за графіком, який дозволить навчатися далі і працювати одночасно.

-       Гарантоване місце у гуртожитку готельного типу на території Академії

 

БЕЗКОШТОВНІ АДАПТАЦІЙНІ ПРОГРАМИ

-  Індивідуальні одноразові консультації і тривала консультативна психологічна підтримка від кваліфікованих фахівців  для студентів зі Сходу, психологічні консультації для членів їхніх родин

-       Для студентів зі Сходу, які виявлять відповідне бажання, працюватимуть групи соціально-психологічного тренінгу (психологічна адаптація та підтримка, розвиток комунікативних навичок, особистісне зростання та ін.)

-       Первинні юридичні консультації від спеціалістів напряму «Правознавство» для студентів Сходу і членів їхніх родин (Юридична клініка «Феміда»)

-       Допомога в адаптації до україномовного навчального середовища – додаткові консультації з української мови,  індивідуальна лінгвістична допомога для  російськомовних студентів.

 

І це ще не все!

На сторінці Академія ПЛЮС дізнайтесь про програми «Подвійний диплом» (паралельне отримання українського і польського дипломів), «Паралельне навчання» (отримання диплому АПСВТ за другою обраною спеціальністю із знижкою 50%), «Зроби себе сам» (унікальна мультидисциплінарна програма для отримання студентами додаткових знань і навичок, корисних для сучасного життя), а також про інші можливості, які надаються студентам АПСВТ.