Молодь Оборонпрому прагне до знань

12 – 15 травня ц.р. на базі Академії відбувся навчальний семінар «Профспілки на захисті молодіжної зайнятості» для молодих профактивістів Профспілки працівників оборонної промисловості України в рамках V літньої молодіжної школи Профспілки.

 

Відкрив V літню молодіжну школу Голова Профспілки – Олександр Черниш. Привітала молодь у стінах Академії ректор Вікторія Буяшенко.

Протягом чотирьох днів молоді профспілковці вивчали аспекти діяльності профспілки у сфері молодіжної зайнятості. Працівники ЦК Профспілки Людмила Шевченко та Лілія Гусечко проводили навчання виключно активними методами. Тренінг «Працевлаштування молоді» охопив питання стану ринку праці в Україні, гарантій та можливостей для молоді на ринку праці, правових засад працевлаштування і роботи молоді в сучасних умовах, європейського досвіду подолання безробіття молоді, соціальної інтеграції молоді, ролі профспілки у створенні і збереженні робочих місць для молоді, використання сучасних PR-технологій тощо. Особливий інтерес у слухачів викликала тема «Мистецтво ефективної самопрезентації», яку донесла до них викладач Академії міжнародних відносин Ольга Денисова.

Завершився семінар формуванням пропозицій молоді щодо молодіжної зайнятості та закриттям V літньої молодіжної школи Профспілки працівників Оборонпрому.