Другий етап прийому на заочну форму навчання

У жовтні в Академії проходить другий етап прийому на заочну форму навчання для всіх курсів і напрямів підготовки. 

Прийом заяв та документів на продовження навчання (2, 3 курс) та на ОКР "Спеціаліст" та "Магістр" розпочнеться 1 жовтня, на I курс на основі повної загальної середньої освіти - 5 жовтня.

У 2015 році випускники технікумів і коледжів, які отримали диплом молодшого спеціаліста, востаннє мають можливість вступу до ВНЗ на другий курс навчання без подання сертифікату ЗНО. Згідно новому закону «Про вищу освіту» абітурієнти із дипломом молодшого спеціаліста надалі (з 2016 р.) зможуть вступати на ОКР «бакалавр» лише на перший курс вищого навчального закладу і тільки за результатами ЗНО. 

Приймальна комісія Академії праці, соціальних відносин і туризму працюватиме з 9.00 до 17.00 у робочі дні.

Телефон: (+38044) 526-06-64

E-Mail: pk@socosvita.kiev.ua

Детальну інформацію про напрями підготовки, терміни прийому, перелік документів та ін. містить розділ сайту Набір на навчання - 2015.  

На сторінці  Академія ПЛЮС  дізнайтесь про програми «Подвійний диплом» (паралельне отримання українського і польського дипломів), «Паралельне навчання» (отримання диплому АПСВТ за другою обраною спеціальністю із знижкою 50%), «Зроби себе сам» (унікальна мультидисциплінарна програма для отримання студентами додаткових знань і навичок, корисних для сучасного життя), а також про інші можливості, які надаються студентам АПСВТ.