Набір на інноваційну програму розвитку дітей 10-14 років

Центр фінансової грамотності запрошує дітей 10-14 років стати слухачами спеціалізованої програми "ПОДОРОЖ У СВІТ ЕКОНОМІЧНИХ ПРОФЕСІЙ". Допоможемо дітям свідомо обрати майбутню професію!

«ПОДОРОЖ У СВІТ ЕКОНОМІЧНИХ ПРОФЕСІЙ» 

інноваційна програма розвитку дітей 10-14 років

Батьки завжди мріють, щоб їхня дитина стала щасливою та успішною. І напевно найвідповідальніше завдання - допомогти дитині обрати свій шлях, не порушуючи свободу її вибору. 

Пропонуємо свою допомогу. Financial Literacy Hub (Центр фінансової грамотності) відкриває для дітей віком від 10 до 14 років спеціалізовану програму "ПОДОРОЖ У СВІТ ЕКОНОМІЧНИХ ПРОФЕСІЙ", розроблену досвідченими викладачами-економістами Академії праці, соціальних відносин і туризму за участю психологів та експертів з розвитку кар'єри. 

Програма включає 20 цікавих, інформаційно насичених занять (раз на тиждень), кожне з яких присвячене економічній професії, наприклад, банкір, фінансист, маркетолог, копірайтер, рекламіст, логіст, страховий агент, інвестиційний менеджер, приватний підприємець, PR - менеджер, бренд-менеджер, HR-менеджер, менеджер з туризму, бухгалтер, товарознавець та інші.

Передбачається 2 вікові групи: 10-12 років, 13-14 років.

ЗАПИС ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://docs.google.com/…/1tqYCjOkF6bjAK2vYp2K3vm…/viewform…
Контакти для довідок: тел. 050-411-48-12, пошта: glp2002@ukr.net

РЕЗУЛЬТАТИ ДЛЯ ВАШОЇ ДИТИНИ. На кожному занятті ваша дитина протягом 2 годин (120 хв):

  • у оригінальній, цікавій формі дізнається про певну економічну професію;
  • отримає конкретні знання про функціонування тієї сфери, з якою пов'язана професія (наприклад, банкір - про банківську справу, види банків, банківських послуг);
  • у формі ділової гри закріпить отриманні знання та отримає навички виконання функцій працівника певної професії (наприклад, банкіри спробують порахувати відсотки за кредитами, проведуть презентацію діяльності свого банку, навчаться користуватися банківськими послугами);
  • вивчатиме економіку, знання якої їй знадобляться у повсякденному житті. Адже економіка – це наука, яка вивчає як людина може найліпшим чином задовольнити свої потреби в умовах обмеженості ресурсів. 
  • розвиватиме креативне мислення (передбачено творчі завдання), 
  • вчитиметься мистецтву публічного виступу та командної роботи;
  • завдяки демократичній атмосфері (але організованість та дисципліну ніхто не відміняв!) ваша дитина зможе розкрити свої здібності, побороти невпевненість у собі, отримати позитивні емоції.

Автор курсу та викладач: Гуляєва Людмила (фінансовий консультант, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів та маркетингу Академії праці, соціальних відносин і туризму, креативний педагог з 10 річним досвідом викладання економіки, у тому числі для школярів). 

Місце проведення: Академія праці, соціальних відносин та туризму. Перебуваючи у навчальному закладі вищої освіти, діти зможуть себе також відчути студентами, подолати страх перед невідомим при вступі у навчальні заклади після школи.

Давайте разом допоможемо вашим дітям реалізувати себе у житті! 
Фундамент для їхнього успішного майбутнього ми маємо закладати вже зараз!