Вперше обрані прагнуть до нових знань


26 листопада на базі Центру розвитку профспілкової освіти АПСВТ відбувся семінар-навчання вперше обраних голів профспілкових комітетів автотранспортних підприємств та дорожніх господарств Київської обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господаства.

Слухачів цікавили основи їх подальшої діяльності у новій для них сфері. Серед тем найактуальнішими були питання ведення діловодства у первинній профспілковій організації, які висвітлила керівник управління діловодства та контролю апарату ФПУ Оксана Курганська. Вона підготувала і роздала кожному слухачеві «Методичні рекомендації з питань діловодства у первинній профспілковій організації», за що слухачі були дуже вдячні. Не менш важливою була тема колективних договорів і угод, як основи захисту інтересів працюючих. Цю тему розкрила слухачам завідувач відділу колективно-договірного регулювання апарату ФПУ Ірина Шкляренко. Головний бухгалтер обласної організації ознайомила своїх спілчан із бухгалтерський обліком у первинній профспілковій організації.

Заняття проходили цікаво: із мультимедійним супроводом і відповідями на запитання. Задоволені голови профкомів повернулись у свої організації втілювати отримані знання у повсякденну громадську діяльність.