Стартував другий навчальний модуль MSA

Стартував другий навчальний модуль Міжнародної програми післядипломної освіти "Master of Social Administration"

6 лютого в Академії стартував другий навчальний модуль Міжнародної програми післядипломної освіти "Master of Social Administration", яка є спільним освітнім проектом Академії праці, соціальних відносин і туризму та Педагогічного університету імені Я. Корчака (Варшава). Програма MSА орієнтована на формування у її слухачів сучасних навиків реалізації соціальних проектів на міжнародному та національному рівнях.

Частина другого модулю була присвячена соціальній політиці в Україні. Лектором з цього питання виступила фахівець з міжнародним визнанням, доктор політичних наук, професор кафедри соціальної роботи та практичної психології АПСВТ, автор понад 160 праць з питань соціальної роботи та соціальної політики, член Ради директорів Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи, співредактор міжнародного наукового журналу «Social Policy and Social Work in Transition» Тетяна Семигіна.

Свій унікальний курс "Соціальний маркетинг" продовжив читати Михайло Крікуновцікава та відома у середовищі маркетологів особистість, кандидат наук, доцент, науковий співробітник IEDC (Вашингтон, США); візітінг-професор університету Нью-Брансвік (Канада), член Британського товариства маркетингових досліджень, директор програми EMBA Ризької школи Бізнес-Адміністрування 'Turiba".

Business Simulation: Current Issues in Social Innovations від Олега Лиховида - це курс для оволодіння навичками практичного застосування теорії обмежень Е. Голдратта для вирішення соціальних проблем та управління організаціями. Олег Лиховид є Головою Комітету підприємців ринку фінансових послуг та з питань соціальної відповідальності бізнесу при Торгово-промисловій палаті України, Президентом Асоціації "Укрконсалтінг", провідним фахівцем Українського інституту розвитку фондового ринку.  На прикладі конкретної соціальної проблеми - "Низький розвиток соціальних інновацій в Україні " - слухачі під керівництвом досвідченого бізнес-тренера складали аналітичні схеми наступних типів: "Дерево поточної реальності" , "Дерево майбутньої реальності", "План перетворень". Це було необхідно для виявлення причин досліджуваної проблеми та вибору способів її подалання.

Третій модуль MSA для групи сьогоднішніх слухачів пройде в березні.

Наразі триває набір до нової групи, яка розпочне навчання у квітні 2016 року. 

Дізнатися більше про міжнародну програму MSA

_______________________________________________________

В межах програми MSA здійснюється підготовка фахівців вищого міжнародного рівня у сфері використання ресурсів Євросоюзу для фінансування соціальних проектівЦе якісна управлінська освіта, яке є гарантом особистої конкурентоспроможності випускника як менеджера, керівника середньої і вищої ланки у сфері міжнародного бізнесу

Випускники MSA володітимуть нюансами та особливостями таких грантових програм ЄС як Horizon 2020, European Social Fund, Pre-Accession Funds, Erasmus Plus, Europeaid та інших. Програма надає спеціальні знання по створенню та реалізації соціальних, освітніх та громадських проектів із фінансуванням з ЄС та навички проектного управління (PRINCE2, PMI, PCM, Agile).

Після успішного захисту фінальної роботи студенти отримують офіційний польський диплом про післядипломну освіту та перспективи для успішної міжнародної кар’єри. Додатковим бонусом програми є вдосконалення навичок англійської мови, зокрема, ділової та професійної лексики.

Освітня програма розрахована на 1 рік і складається з декількох модулів, один з яких проводитиметься у Варшаві. Лекції у Києві читатимуть українські та польські викладачі, а також гостьові спікери – експерти, які мають досвід отримання грантів ЄС і участі у практичній реалізації профінансованих проектів. 

Студентами програми можуть стати особи, які мають базову або повну вищу освіту (бакалавр, спеціаліст, магістр) будь-якого напряму підготовки.