Круглий стіл «Залучення дітей до творчості – шлях до успіху»

Теми соціального захисту молоді з обмеженими фізичними та інтелектуальними можливостями та шляхи зміцнення її творчого потенціалу були ключовимі на Круглому столі, який пройшов сьогодні в Академії. Організатором обговорення виступив Благодійний фонд "Допоможи дітям України".

21 квітня в Академії праці, соціальних відносин і туризму відбувся Круглий стіл «Залучення дітей до творчості – шлях до успіху». В центрі уваги учасників були питання соціального захисту і підтримки молоді з обмеженими фізичними та інтелектуальними можливостями.

Організатором обговорення виступила благодійна організація "Благодійний фонд "Допоможи дітям України", яку наразі очолює випускниця Академії Ніна Кравчук. 

Ключовими завданнями заходу організатори визначили зміцнення творчого потенціалу молоді з обмеженими фізичними та інтелектуальними можливостями, вивчення досвіду надання соціальних послуг державними та громадськими установами та організаціями, популяризацію здорового способу життя серед дітей різних вікових категорій, обмін передовим сучасним досвідом фахівців та науковців, що працюють у сфері соціального захисту та забезпечення нужденних верств населення, молоді, жителів місцевої громади.

В обговоренні взяли участь представники громадських організацій, фахівці спеціалізованих навчальних закладів, волонтери, а також освітяни і представники органів влади, відповідальних за формування та впровадження соціальної політики в Україні. 

Завантажити Програму Круглого столу «Залучення дітей до творчості – шлях до успіху»

Завантажити Резолюцію Круглого столу «Залучення дітей до творчості – шлях до успіху»