Стартував навчальний курс в рамках проекту за підтримки програми "Еразмус+"

Розпочалося навчання за авторським інноваційним навчальним курсом «Фінансовий сектор Європейського союзу як рушій сталого розвитку: європейська інтеграція, реформи, перспективи мережевої економіки». Курс був розроблений фахівцями Академії і отримав високу оцінку та фінансову підтримку програми Європейського Союзу "Еразмус+" (напрям «Модуль Жан Моне»)

Навчальний курс читатиме міжнародна команда викладачів, до якої входять представники України, Італії, Німеччини та Великобританії. Він орієнтований на слухачів, що не мають спеціальної підготовки у галузі фінансових ринків, проте цікавляться проблемами їхнього функціонування та сучасними процесами, що відбуваються у фінансовому секторі Європейського Союзу. Слухачами курсу можуть стати не лише студенти Академії, а й усі бажаючі. 

2 березня 2017 р. в Академію завітав професіонал міжнародного рівня - професор, завідувач кафедри Університету Кобленц-Ландау (Німеччина) Томас Буркхардт. В рамках проекту він прочитав лекцію для студентів Академії на тему "Європейський ринок соціально-відповідальних інвестицій (SRI): можливості для підвищення стійкості фінансового сектора".

Усі деталі проекту на сайті АПСВТ: http://socosvita.kiev.ua/node/1874

Приєднуйтеся до нашого проекту у Facebook: https://www.facebook.com/finsector.eu/