В Академії розпочався навчальний рік для профспілок

26–27 вересня 2017 року на базі Центру розвитку профспілкової освіти Академії відбувся черговий навчальний семінар Всеукраїнських профспілок – членських організацій Глобального союзу IndustriALL на тему: «Нетипові форми зайнятості: ризики для працівників та необхідність правового регулювання»

Відкрив семінар заступник Голови Профспілки працівників енергетики і електротехнічної промисловості Олександр Давиденко, і він же був тренером семінару.

Протягом семінару профспілковці розглядали питання, що стосувались атипових форм зайнятості. Навчання проводилось виключно активними методами у вигляді презентацій і обговорень, роботи в групах, мозкового штурму і охоплювало теми людських цінностей на робочому місці, які повинні захищати профспілки та загальної стратегії профспілок проти проблем, спричинених атиповими формами зайнятості.

Завершилось навчання мозковим штурмом, в ході якого визначався план дій у деталях – що повинні зробити місцеві, регіональні, національні профспілки, і яким чином може надати допомогу національний центр та міжнародне співтовариство.  

Після завершення семінару слухачі, озброєні новими знаннями, роз’їхались по своїх домівках, щоб втілювати їх у життя.