Стипендіальна програма "Завтра.UА": заявки учасників приймаються до 30 листопада

Триває прийом заявок на конкурс-2017/18 Стипендіальної програми "Завтра.UА" - всеукраїнської програми підтримки талановитої молоді, започаткованої Фондом Віктора Пінчука 11 років тому. В рамках програми Фонд здійснює пошук, добір та підтримку найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних вищих навчальних закладів України.

Цього року Академія праці, соціальних відносин і туризму традиційно увійшла до числа партнерів конкурсу.

Місія програми «Завтра.UА» - сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни: створювати та збільшувати можливості для молодих та відповідальних лідерів, які стануть генераторами змін майбутнього. З моменту запуску програми у 2006 році її стипендіатами стали більше 2500 студентів зі всієї країни. Програма надає фінансову, експертну та інформаційну підтримку молоді, що створює додаткові можливості для персонального розвитку, продовження освіти, реалізації власних проектів.

Добір стипендіатів програми відбувається за результатами щорічного відкритого загальноукраїнського конкурсу. Проведення конкурсу регламентується відповідно до окремого документу - Умов проведення конкурсу, що затверджується щорічно.

Студенти, які стали переможцями конкурсу, або були його учасниками, мають право на участь у конкурсах у наступних роках на загальних засадах. 

Особиста інформація про стипендіатів програми та їх конкурсні роботи розміщуються на сайті Програми.

Графік проведення 12-го конкурсу Стипендіальної програми «Завтра.UA» (сезон 2017/18):

  • 17 жовтня – 30 листопада 2017 року: прийом та реєстрація документів студентів;
  • Грудень 2017 року: лютий 2018 року - 1-й тур;
  • Лютий 2018 – березень 2018 року: 2-й тур;
  • Березень - квітень 2018 року: 3-й тур;
  • Травень 2018 року: оголошення результатів конкурсу;
  • Червень 2018 року: 11-й Молодіжний форум «Завтра.UA».

Уповноважений представник Академія праці, соціальних відносин і туризму з контактів зі Стипендіальною програмою "Завтра.UА":
Журавель Ярослав Володимирович, заступник декана юридичного факультету.
 

Детальна інформація про Програму розміщена на сайті zavtra.in.ua.