Всеукраїнська науково-практична конференція "Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості"

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України” та Академія праці, соціальних відносин і туризму проводять Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості». Партнером в організації конференції виступає Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Участь у заході візьмуть народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, науковці.

Конференція проводиться в рамках відзначення Дня місцевого самоврядування, а її метою є формування єдиного бачення напрямів муніципальної реформи в Україні відповідно до європейських принципів і стандартів на основі співставлення позицій з цього питання влади, науковців та інститутів громадянського суспільства, зокрема, профспілок, об’єднань органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

ПРОГРАМА Всеукраїнської науково-практичної конференції «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості»

Місце проведення: м. Київвул. Кільцева дорога, 3а, приміщення Академії праці, соціальних відносин і туризму (5-ий поверх).

Додаткову інформацію можна отримати в оргкомітеті конференції (координатор Віктор Кравченко, тел. для довідок 067-408-77-98)

Електронна адреса Оргкомітету: lanatsn@ukr.net