Науково-практичний семінар "ЦПК України: новели та практика застосування"

6 березня 2018 року                                                                    10:00 - 15:30 

Науково-практичний семінар "ЦПК України: новели та практика застосування"

Місце проведення: Київ, Кільцева дорога, 3а, Академія праці, соціальних відносин і туризму


Вельмишановні юристи!

З приємністю повідомляємо про проведення на всеукраїнському рівні Науково-практичного семінару на тему: «ЦПК України: новели та практика застосування».
У зв’язку з останніми змінами до ЦПК ми пропонуємо розглянути та проаналізувати новели цивільно-процесуального законодавства, а також отримати практичні поради щодо найбільш хвилюючих питань процесуального характеру у пореформенний період. З вами поділяться знаннями та думками провідні адвокати (в тому числі із суддівським досвідом), судді (зокрема з адвокатським минулим), науковці, які гарантовано забезпечать високу професійність обговорення вітчизняного цивільного судочинства.

Захід відбудеться на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму 06 березня 2018р. в м. Києві за підтримки Асоціації адвокатів України, Київського міського центру з безоплатної вторинної правової допомоги Міністерства юстиції України та Ради підприємців при КМУ

З приводу організаційних питань звертатися:

  • до модератора заходу Кравченко Олени Сергіївни +380676573080
  • або до помічника модератора Медведського Валерія +380939797586.

 

Участь є платною і становить 600 грн. за умови оплати до 05 березня 2018р. Оплата в день заходу становить - 800 грн. Для студентів, які бажають відвідати даний захід, спеціальна ціна - 100 грн.

Будемо раді бачити Вас серед учасників заходу!