Науково-практична конференція "Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі"

26 квітня 2018 року на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі", в якій взяли участь науковці, профспілкові лідери, викладачі та студенти вищих навчальних закладів України.

Учасниками конференції були представлені їхні власні дослідження з історії та розвитку профспілок в Україні та зарубіжжі: Бельгії, Данії, Німеччини, Чехії, Японії та ін. Свої доповіді представили профспілкові лідери та студенти сімнадцяти навчальних закладів з Вінниці, Дніпра, Києва, Івано-Франківська, Кременчука. Цікаві пропозиції внесли студенти Дніпровського державного коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури, Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Коледжу інженерії та управління НАУ.

Учасники активно обговорювали проблему соціальної активності та організації профспілкового навчання лідерів. Після конференції відбулося жваве спілкування і всі сфотографувалися на пам'ять.

Програма науково-практичної конференції "Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі"

Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції "Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі"

Більше фото: