Святкуємо 25-річчя Академії: неймовірний день

Останній день святкового тижня був дійсно насичений подіями! Привітання від випускників у форматі Конференції, подарунки і нагороди від партнерів та колишніх співробітників, приголомшлива студентська вечірка – ми запам’ятаємо цей день надовго!

18 травня урочистості з приводу 25-річчя АПСВТ розпочалися із унікального заходу - Конференції у форматі TEDx «Академія як осередок самореалізації». Спікерами Конференції виступили випускники Академії: Катерина Ющенко, випускниця економічного факультету 2012 року спеціальності «Фінанси», нині - виконавчий директор компанії Basic Group; Леонід Колосовський - випускник юридичного факультету 2007 року спеціальності «Право», сьогодні- успішний режисер, кліпмейкер та продюсер; на зв’язку з США - Людмила Демчик, випускниця економічного факультету 2003 року спеціальності «Банківська справа», фінансовий менеджер декількох департаментів в Old Dominion University (Norfolk, USA); Людмила Гуляєва, випускниця економічного факультету 2003 року спеціальності «Фінанси», кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Академії, керівник міжнародного проекту ЄС Erasmus+ модуль Jan Mone з фінансової грамотності; Артем Атєпаліхін випускник юридичного факультету 2007 року спеціальності «Право», сьогодні - керуючий партнер Міжнародної юридичної групи LEMAN та керівник практики Інвестицій і GR. Наші випускники поділилися з аудиторією історією свого успіху, досвідом пошуку себе у професійному житті та секретами збереження впевненості у собі та в обраному шляху.

Свято продовжилося привітаннями, подарунками та нагородами від наших гостей - Федерації Профспілок України, Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності, Асоціації випускників, колишніх та нинішніх співробітників Академії. А завершився цей неймовірний день студентською вечіркою на подвір’ї, під час якої свої нагороди отримали переможці футбольних змагань.

Дякуємо нашим гостям, співробітникам та студентам за чудову атмосферу, яка супроводжувала нас весь тиждень, присвячений святкуванню 25-річчя Академії!