Навчання з пожежної безпеки

До дня працівників цивільного захисту України на базі Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві відбулися інструктивні навчання на території АПСВТ щодо дотримання правил пожежної безпеки та екстрених дій під час виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації у гуртожитку та в навчальному корпусі Академії.
На зустрічі були присутні працівники та студенти Академії. Рятувальники організували зустріч, аби перевірити стан готовності співробітників до правильних дій у разі небезпеки та усвідомлення відповідальності їх за людські життя.
Як зазначили представники Голосіївського районного управління ДСНС України у м. Києві: «Дана зустріч - це лише знайомство і початок нашої продуктивної роботи. Існує 2 основних причини виникнення пожеж у гуртожитку та в навчальному корпусі: перша - це необережне поводження з вогнем, друга - це порушення правил користування електричними приладами. 99 відсотків пожеж трапляються саме з цих причин. Тому треба навчати не лише відповідальних за пожежну безпеку в академії, а й усіх працівників, і студентів цих правил пожежної безпеки. Необхідно проводити з ними практичні заняття, щоб вони знали й вміли зберегти своє життя, здоров’я та нажите майно.»