Круглий стіл «Правовий статус учасників АТО та членів їх сімей: актуальні питання сьогодення»

7 листопада 2018 року актив юридичного факультету Академії організував засідання Круглого столу «Правовий статус учасників АТО та членів їх сімей: актуальні питання сьогодення».

На базі Дніпровського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області зібралися представники Управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації, Всеукраїнської спілки воїнів АТО, ГО «Пліч о пліч назавжди», ГО «Баланс», ГО «Допомога Дніпра», ГО «Карітас Донецьк», Громадської спілки «Дніпропетровська обласна асоціація об'єднань учасників АТО», Товариства ветеранів АТО та ін.

Обговорено ряд проблемних питань соціально-правового захисту прав та інтересів учасників, ветеранів АТО та членів їх сімей, проаналізовано можливі шляхи адаптації учасників та ветеранів АТО до нової соціальної ролі, варіанти реалізації антистрес-програми та соціального проекту «Освіта-онлайн для ветеранів АТО».
За результатами зустрічі домовлено про надання освітніх послуг клієнтам наших партнерських організацій.
Висловлюємо подяку керівництву Дніпровського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області за надану підтримку в організації Круглого столу і сподіваємося на подальшу активну співпрацю!