Почніть навчання за міжнародною програмою "Подвійний диплом" у 2019 році!

Міжнародна співпраця Академії відкриває широкі перспективи для студентів, викладачів та науковців. Програма "Два Дипломи" (Програма 2D) - це можливість для студентів нашого навчального закладу отримати паралельно з українським дипломом диплом державного зразка європейського вищого закладу освіти. 

Наразі триває набір студентів до участі у Програмі "Два Дипломи", яку Академія реалізує спільно з Вищою школою управління охороною праці (ВШУОП, Катовіце, Польща), на весняний семестр 2018/2019 навчального року.

Студенти магістратури юридичних спеціальностей Академії мають можливість здобувати ступінь магістра у польському виші за напрямом ВНУТРІШНЯ БЕЗПЕКА (спеціальності "Детективістика та криміналістика" та "Безпека в державному управлінні").

Для студентів фінансових, економічних та соціально-гуманітарних напрямів доступне паралельне навчання за спеціальностями "Управління проектами""Психологія у міжнародному бізнесі" та "Стратегічне управління підприємством" напряму УПРАВЛІННЯ.

Участь у Програмі не перериває навчання студента в Україні, дозволяє одночасно зараховувати профільні предмети та дипломну роботу в Україні та Польщі, а також передбачає очні заняття та стажування у місті Катовіце. 

Переглянте Презентацію Програми 2D (2018-2019)

Дізнайтеся про всі переваги навчання за Програмою "Подвійний диплом АПСВТ-ВШУОП"

До уваги учасників:

  • учасниками Програми 2Д можуть бути студенти АПСВТ 1 та 2 курсу магістратури
  • навчальні сесії у ВШУОП проходитимуть весною (перша сесія: 18.03.2019 - 12.04.2019 року)
  • термін подання заявки на участь у Програмі - до 12 грудня 2018 року


Контактна особа з питань Програми 2D в Академії праці, соціальних відносин і туризму:

Головко Ярослав Дмитрович, проректор з стратегічного розвитку та зовнішніх зв'язків

Тел: +38 044 526-24-52

v-rector_science@socosvita.kiev.ua