Всеукраїнський професійний конкурс «КАДРОВИК РОКУ 2018»

Журнал «КАДРОВИК.UA» запрошує до участі у Всеукраїнському професійному конкурсі «КАДРОВИК РОКУ 2018». Конкурс надає можливість учасникам перевірити свій професіоналізм і здобути нові знання, адже у процесі підготовки відповідей учасники оперативно стежать за змінами у трудовому законодавстві та новітніми тенденціями в управлінні персоналом.

Конкурс розроблено для фахівців, які мають досвід роботи з кадрами і працюють на території України, а також студентів, що вивчають трудове право і управління персоналом.

Детально про КОНКУРС на сайті організаторів

Головним переможцем стає учасник, котрий набрав найбільшу кількість балів за результатами двох турів. І тур триває з 1 грудня 2018 року до 31 січня 2019 року, ІІ тур - з 1 лютого до 31 березня 2019. 

Учасники конкурсу відповідають на завдання турів, заповнюючи відповідну електронну форму за посиланням goo.gl/QYq5Yn, або заповнюючи надруковані форми у журналі «КАДРОВИК.UA». Відповіді на завдання турів надсилаються на email: konkurs@kadrovik.ua (тема — «Кадровик року’2018»).

Якщо виникли запитання щодо конкурсу, телефонуйте за номером (044) 568-5138 (внутрішній 602) або надсилайте їх на пошту pr@kadrovik.ua