ІI Всеукраїнська науково-практична конференція «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі»

5 червня 2019 р. на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі».

У заході взяли участь науковці, голови профкомів, профспілковий актив, викладачі, студенти.

Під час офіційного відкриття перед учасниками конференції виступили Семигіна Т.В.,  докт.політ.наук,  професор, проректор з наукової роботи Академії праці, соціальних відносин і туризму, та Андрєєв В.М., голова Професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

За підсумками зустрічі буде видано збірник матеріалів конференції. Електронну версію збірника буде розміщено на сайті Академії. Оргкомітет може відібрати окремі матеріали для публікації у «Віснику Академії праці, соціальних відносин і туризму».

МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЇ

ПРОГРАМА ІI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі»

ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ ІI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі»

Більше фото