Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG-2019 розпочато!

Сьогодні в Академії відбулося відкриття Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG-2019. Заявки на участь у конкурсі "Look of New Generation-2019" подали 78 студентських команд з 53 вузів з 23 міст країни!

На організаційній зустрічі в Академії праці, соціальних відносин і туризму учасникам було презентовано конкурсне завдання: команди мають зануритися в проблему нестачі персоналу в українській промисловості, ознайомитися з зарубіжним досвідом, розробити стратегію/дорожню карту забезпечення зростання зайнятості, гідної оплати праці та зменшення міграції молоді за межі України для бізнесу/органів влади/ГО/ЗВО чи інших стейкхолдерів.

Організатори конкурсу Глобальний договір ООН в Україні, Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа та Академія праці, соціальних відносин і туризму вдячні партнерам – компаніям «Молочний альянс», «Energoatom», «ДТЕК – DTEK», «Alfa-Bank Ukraine», «Kernel» та Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України за підтримку!