Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості

Традиційно вже втретє ми провели Щорічну науково-практичну конференцію в рамках відзначення Дня місцевого самоврядування України.

6 грудня 2019 року в рамках відзначення Дня місцевого самоврядування України в Академії відбулася ІІІ Щорічна науково-практична конференція: «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості».

Організаторами заходу виступили Академія праці, соціальних відносин і туризму (АПСВТ) та Асоціація міст України (АМУ) у партнерстві з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Конференція мала на меті формування підходів щодо науково-методичного забезпечення сучасного етапу муніципальної реформи в Україні відповідно до європейських принципів і стандартів на основі співставлення позицій влади, науковців та інститутів громадянського суспільства, зокрема профспілок, об’єднань органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

У заході взяли участь близько 100 представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, науковців, громадських активістів, представники вищих навчальних закладів та наукових установ міст Києва, Дніпра, Львова, Ужгорода, Черкас.

Тези доповідей учасників Конференції незабаром будуть опубліковані на сайті АПСВТ.

Більше фото