Триває набір студентів до участі у міжнародній програмі "Два дипломи"

Міжнародна співпраця Академії надає можливість нашим студентам паралельно з українським дипломом отримувати дипломи європейських закладів вищої освіти.

Наразі триває набір студентів до участі у Програмі "Два Дипломи", яку Академія реалізує спільно з Вищою школою управління охороною праці (ВШУОП, Катовіце, Польща). Перша навчальна сесія поточного набору запланована на 24.02.2019 - 29.03.2020 року.

Учасниками Програми 2D можуть бути студенти, що навчаються в Україні на другому (магістерському) рівні вищої освіти на першому чи другому році денної чи заочної форми.

Чому варто взяти участь у програмі 2D? 

Для студентів економічних та соціально-гуманітарних напрямів доступне паралельне навчання за спеціальностями "Управління проектами""Стратегічне управління підприємством", "Логістика в управлінні", "Управління у міжнародному бізнесі" та "Безпека праці в окремих галузях економіки" напряму УПРАВЛІННЯСтуденти магістратури юридичних спеціальностей Академії мають можливість здобувати ступінь магістра у польському виші за напрямом ВНУТРІШНЯ БЕЗПЕКА (спеціальність "Дослідження у криміналістиці").

Участь у Програмі не перериває навчання студента в Україні, дозволяє одночасно зараховувати профільні предмети та дипломну роботу в Україні та Польщі, а також передбачає очні заняття та стажування у місті Катовіце. 

Презентація Міжнародної програми "Два Дипломи" (Програма 2D)

 

Контактна особа з питань Програми 2D в Академії праці, соціальних відносин і туризму:

Головко Ярослав Дмитрович, проректор з стратегічного розвитку та зовнішніх зв'язків

Тел: +38 044 526-24-52

v-rector_science@socosvita.kiev.ua