Дистанційне навчання: вивчаємо думку студентів

Шановні cтуденти!

Минуло два повні тижні навчання в дистанційному режимі. Протягом цього часу ми – викладачі Академії – разом з вами намагалися пристосуватися до нових умов, знайти способи комунікації, що є зручними, ефективними й доступними для всіх нас. Ми зрозуміли за цей час, що:

  • Працювати в дистанційному режимі не так вже і просто, але цілком реально
  • Наша (викладачів) робота в дистанційному режимі потребує набагато більше зусиль і часу, ніж та, до якої ми звикли
  • Без вашої – студентів – участі ми не організуємо повноцінного навчального процесу

Відтак ми просимо вас бути активнішими учасниками організації навчання. На сьогодні це почасти так вже і є – ви всі э учасниками Viber груп, частіше стали кориcтуватися ресурсами Moodle, більше звертаєтеся до методиста і викладачів листами, але, на нашу думку – цього ще недостатньо.

Отже просимо кожного з вас відгукнутися на ті пропозиції, які є у викладачів. Ще раз перевірте свої логіни й паролі, заходьте в Moodle, знайдіть час та сили взяти участь в чатах, відео-конференціях. Не відмовляйтесь від цих можливостей – це ваш шанс! Епідемія мине, а світ після неї буде вже іншим. Не зволікайте, навчайтесь нових технологій, це ваш здобуток на все подальше життя!

Просимо вас відповісти на кілька запитань, що стосуються організації навчання в період карантину.

Дистанційне навчання: анкета для студентів

 


Ми цілком свідомі того, що ситуація кожної та кожного з вас є унікальною. Відтак нам важливо «тримати руку на пульсі», адже ми можемо змінювати ті умови, які є не зручними або неефективними. Думка кожної та кожного є надзвичайно важливою. Анкетування анонімне, але для розв’язання особистих проблем ви завжди можете звернутися до методистів, викладачів, завідувачки кафедри або декана. Заздалегідь вдячні за відповіді!