Вічна пам’ять Вікторії Василівні Буяшенко

Дорогі друзі! Сьогодні пішла у вічне життя ректор Академії доктор філософських наук, професор Буяшенко Вікторія Василівна.

Ця прекрасна і світла людина з Донеччини, яка досягла неймовірних висот в науці та освіті, свого часу була керівником Культурно-мистецького центру Академії, деканом факультету соціального управління, а у 2011 році очолила наш заклад освіти. За час її керування Академія отримала чимало здобутків, серед яких відкриття нових спеціальностей, створення нових лабораторій, налагодження міжнародних зв'язків та багато іншого. За час перебування на посаді ректора вона змогла утвердити Академію як єдиний центр профспілкової освіти з багатотисячними випусками спеціалістів різних сфер.

Ми Вас запам’ятаємо як люблячу життя, оптимістичну, мудру, талановиту людину з великим серцем, яка навчила багатьох нас важливим правилам життя!

Низький уклін Вам, Вікторіє Василівно! Спочивайте з миром! Вічна пам’ять!

А наш колектив вірить і зробить все можливе, щоб Ваші мрії про Академію як про «маленький Гарвард» втілилися у життя!

Прощання з Вікторією Василівною розпочнеться у середу 6 травня об 11:00 на Байковому кладовищі в малому залі. Велике прохання з розумінням поставитися до обмежень, пов’язаних з карантином.