Жінки ініціюють нові цілі безпеки в Україні: гендерні підходи та проблеми

Студентка І курсу програми підготовки магістрів соціальної роботи Аліна Сарнацька, координаторка ОО Клубу «Еней», 20 травня 2020 р. взяла участь в роботі міжнародної конференції «Досвід впровадження моделі WINGS SUNFLOWER», м. Бішкек (Киргизстан), виступивши з доповіддю «Жінки ініціюють нові цілі безпеки в Україні: гендерні підходи та проблеми». 

Конференцію підготовлено і проведено в межах масштабного проекту, який реалізує у Киргизстані суспільний фонд «Інститут глобальних досліджень» (GLORI Foundation) спільно з Асоціацією кризових центрів і партнерськими кризовими центрами «Ак Журок» (м. Ош), «Аялзат – Розвиток жіночих ініціатив» та «Меерман» (м. Каракол), «Тендеш» (м. Нарин ), «Сезим» і «Шанс» (м. Бішкек) за фінансової підтримки ПРООН в Республіці Киргизстан.

Проект спрямований на впровадження моделі втручання з профілактики гендерного насильства в роботу кризових центів. Він здійснюється за участі партнерів з Республіки Корея, які допомагають реалізувати спеціалізовані компоненти моделі Sunflower в локальних умовах.

Загалом в роботі конференції взяли участь 125 учасників та учасниць з 18 країн.

Програма конференції

Презентація Аліни Сарнацької та Велти Пархоменко (відеозапис)