Результати дослідження особливостей залучення молоді з інвалідністю до соціальних медіа в Україні представлено на Конференції ІОН-2020

Науковці Академії праці соціальних відносин і туризму представили результати дослідження, проведеного в рамках проекту "SMM навички для посилення інклюзії та зайнятості молодих людей з інвалідністю", на XII Mіжнародній науково-практичній конференції «ІНТЕРНЕТ-ОСВІТА-НАУКА-2020».

Академія виступила співорганізатором Дванадцятої міжнародної науково-практичної конференції «Інтернет–Освіта–Наука–2020», яка відбулась 26-29 травня у Вінницькому національному технічному університеті. Конференція проходила по секціях, відповідно до основних напрямків конференції: інтелектуальні інформаційні технології, комп'ютерні мережеві технології, комп'ютерна інженерія, математичне моделювання, комп’ютерні технології та Інтернет в інформаційному суспільстві, інформаційні технології та Інтернет у навчальному процесі та наукових дослідженнях.

На Конференції науковці Академії праці соціальних відносин і туризму представили результати дослідження, проведеного в рамках проекту "SMM навички для посилення інклюзії та зайнятості молодих людей з інвалідністю", метою якого було проаналізувати особливості залучення молоді з інвалідністю до соціальних медіа в Україні та виявити можливості та загрози, що несуть соціальні медіа для молодих людей з інвалідністю.

Тези виступу:

Гуляєва Л., Головко Я. Молодь з інвалідністю в соціальних медіа (матеріали проекту «SMM навички для посилення інклюзії та зайнятості молоді з інвалідністю»)