Онлайн лекція «Дерматоскопія у криміналістиці - вибрані аспекти». Д-р А.Шайна (Польща)

В рамках науково-дидактичного співробітництва Вища школа управління охороною праці в Катовіцах (ВШУОП) запрошує студентів Академії праці, соціальних відносин і туризму на відкриту лекцію на тему «Дерматоскопія у криміналістиці - вибрані аспекти».

Під час лекції будуть розглянуті питання:

  • Що таке дерматоскопія
  • Що таке хейлоскопія та криміналістична отоскопія
  • Які методи можна використовувати для виявлення та захисту хейлоскопічних та отоскопічних слідів
  • Що таке валик одометра та хейлоскопа

В ході лекції буде використовуватися спеціалізоване обладнання з Криміналістичної лабораторії Вищої школи управління охороною праці в Катовіце.

Доповідач: доктор юридичних наук Аркадіуш П. Шайна - криміналіст, кримінолог, викладач ВШУОП, омбудсмен учасників освітнього процесу ВШУОП, керівник лабораторії поліграфних досліджень ВШУОП, експерт-поліграфолог, член Правління та Юридичного комітету Польського товариства досліджень з використанням поліграфу, автор наукових публікацій в галузі криміналістики і судової експертизи.



Лекція польською мовою відбудеться 20 жовтня 2020 року о 12.00-12.45

Лекція англійською мовою відбудеться 22 жовтня 2020 року о 12.00-12.45

Вказані години – за Київським часом

Лекція проходитиме у формі онлайн на платформі ClickМeeting. Для участі у лекції необхідно звернутися до деканату юридичного факультету для реєстрації. Зареєстровані учасники отримають логін і пароль доступу. Участь у лекції безкоштовна.