Грантовий проєкт для студентів «Scholarship в Україні»

Студенти закладів вищої освіти запрошуються взяти участь у VI конкурсі проєкту «Scholarship в Україні», який дозволяє студентам одержати виплату за академічні успіхи.
Організатором, який ініціював проєкт саме в Україні, є компанія CyberShark.
Взяти участь можуть всі студенти, які навчаються на 2-4 курсах та в магістратурі, факультет чи спеціалізація значення не мають.
У VI конкурсі надається три гранти по 15 000 грн, тобто буде троє переможців. Студенти, які займуть другі та треті місця, отримають грошову винагороду у розмірі 4 000 грн та 2 000 грн відповідно.
Учаснику потрібно написати аналітичну роботу на задану тематику, яка б містила рекомендації, щодо розглянутих ситуацій, об’ємом від 1 000 до 3 000 слів українською або російською мовою, на одну із запропонованих тем та надіслати на поштову скриньку організаторів grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.
 
Запропоновані теми:
1. «Онлайн-продажі: тактики думаючого покупця або на що варто звернути увагу. Подати заявку за посиланням - https://proflowers.ua/page/scholarship.
2. Роль трекінгових сервісів на сучасному ринку онлайн-продажів. Подати заявку за посиланням - https://posylka.net/uk/scholarship.
3. Сучасний ринок авто в Україні: тенденції та перспективи розвитку. Подати заявку за посиланням - https://avtoboom.com.ua/scholarship/.
 
Контакти організаторів:
+38 067 622 62 822
grant@scholarship.in.ua
 
Бажаємо удачі!