Інформаційні онлайн-сесії «Молодь і Європа»

Профспілкова організація студентів східноукраїнського національного університету ім. В. Даля запрошує студентів усіх українських вишів приєднатися до участі в проекті «Інформаційні онлайн-сесії «Молодь і Європа».

Головною метою проєкту є поширення знань про:

  • європейсько-українські відносини;
  • можливості та перспективи для студентської молоді;
  • шляхи подальшої двосторонньої співпраці.

Учасники інформаційних сесій матимуть можливість дізнатися більше про особливості європейської інтеграції України, про програми стажування у Німеччині та інших країнах ЄС у період зимових або літніх канікул та поставити запитання експертам у цій галузі.

Реєструйтеся на інформаційні онлайн-сесії «Молодь і Європа» за посиланням https://cutt.ly/TjxTDY7. Подія в Facebook: https://fb.me/e/10VQcvU1s.

Онлайн-сесії відбудуться за допомогою програми ZOOM о 18:00 за наступним графіком (для Київській області):

Дедлайн реєстрації на онлайн-сесію - 09.02.2021

Онлайн-сесія - 11.02.2021 р.

Після реєстрації на свою електронну скриньку ви отримаєте посилання на ZOOM. Підключайтеся у визначений день і час за 10 хв до початку.

Інформаційні онлайн-сесії відбуваються в рамках молодіжного проекту Профспілкової організації студентів СНУ ім. В. Даля, що проводиться спільно з Національною молодіжною радою України в рамках проекту «Зміцнення молодого громадянського суспільства та культури пам’яті» у співпраці з DBJR, BDKJ, ТУСК «Обнова» та за фінансової підтримки МЗС Німеччини.