День відкритих дверей Online

Шановні друзі! Кілька разів на рік Академія праці, соціальних відносин і туризму проводить Дні відкритих дверей в онлайн-форматі.

У ці дні ви можете приєднатися до нас у режимі конференціі ZOOM та отримати від представників факультетів та кафедр відповіді на всі питання щодо спеціальностей, напрямів підготовки та додаткових можливостей, які Академія пропонує своїм студентам.

 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНЛАЙН

Дату проведення буде оголошено найближчим часом.

 


Якщо нова дата проведення Дня відкритих дверей поки що не анонсована, запрошуємо вас на цій сторінці сайту переглянути наші презентаційні матеріали.

 

Презентація Академія - 2022: нові сертифікатні програми та індивідуальні траєкторії навчання

Крім загальної інформації про Академію, презентація містить повний перелік освітніх програм, варіативних компонентів та індивідуальних траєкторій навчання для бакалаврів та магістрів. Окремо представлені додаткові можливості (безоплатне навчання для абітурієнтів з кращими балами ЗНО, альтернатива ЗНО – навчання за польсько-українською програмою, сервіси «Освіта ПЛЮС» та ін.) Також тут Ви знайдете контакти наших консультантів зі вступу відповідно до спеціальностей, які вас цікавлять.

 

 

Відео та презентації: Юридичний факультет

Запрошуємо не тільки почитати про нас, а й послухати та подивитися! Про Юридичний факультет Академії праці, соціальних відносин і туризму розповідають його декан, завідувачі кафедр, а також колишні випускники.

 

Відео та презентації: Факультет Економіки, соціальних технологій та туризму

Знайомтесь: факультет Економіки, соціальних технологій та туризму. Подивиться живі відгуки студентів і випускників факультету - вони різні, оригінальні та непрофесійні. Сподіваємось, ви відчуєте їхній теплий настрій!

 

Відео: Академія праці, соціальних відносин і туризму у програмі "День відкритих дверей"

На 25-тиріччя Академії до нас завітало рівненське телебачення. Телевізійники поцікавилися усіма сферами академічного життя – загальною атмосферою, організацією освітнього процесу, роботою творчих лабораторій, нашими досягненнями та мріями. Із задоволенням представляємо до вашої уваги цей сюжет – впевнені, після перегляду ви захочете приєднатися до нас!