«Форум добрих справ» повертається!

Академія доєдналася до роботи Форуму добрих справ, що проводився 3 вересня 2021 року. Це вже шостий всеукраїнський «ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ», де традиційно зустрічаються активні українці та представники благодійних фондів, організацій, які разом розвивають громадянське суспільство та творять майбутнє України.

Декан юридичного факультету Ярослав Журавель поділився з учасниками Форуму інформацією про участь Академії  у  підтримці й розвитку громадянського суспільства в нашій країні.  Студенти 1 курсу юридичного факультету Академії з захопленням  слухали доповіді українських активістів про сучасні практики громадянського суспільства в Україні,  надихаючі приклади добрих справ  суспільного активізму. Доцент кафедри фінансів Людмила Гуляєва презентувала на заході багаторічний та надзвичайно актуальний для України проект  «Вір у себе», що реалізується в АПСВТ та має на меті підтримку осіб з інвалідністю у здобутті вищої освіти.

Щиро вдячні організатору Форуму Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, що вже не вперше запрошує Академію приєднатися до творення добрих справ та популяризує громадський активізм у нашій країні.  Форум об’єднує людей навколо світлих та потрібних справ. Форум розкриває історії, які надихають та змінюють країну на краще!