Беремо участь у Правничій школі для юридичних клінік

Сьогодні на запрошення Юридичної клініки Академії адвокатури України студенти, викладачі та представники керівництва АПСВТ обговорювали земельне законодавство.

У відповідь на запрошення Юридичної клініки Академії адвокатури України студенти 2 курсу магістратури під керівництвом проректора з міжнародних зв’язків Академії праці, соціальних відносин і туризму, керівника Юридичної клініки «Феміда» Сема Ношадха та к.юр.н., доцента Кравченко Олени Сергіївни взяли участь у Х Правничій школі для юридичних клінік.

Тема заходу: «Законодавчі зміни в земельному законодавстві: сучасні тенденції та судова практика».

Під час семінару були розглянуті досить актуальні та цікаві теми, зокрема, про порядок укладання договорів купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення, особливості розірвання договорів оренди землі та практика розгляду судами земельних спорів за позовом прокурора. Варто відмітити, що всі учасники мали можливість задавати питання спікерам та брати участь в дискусіях.

Студенти зазначили, що захід був для них дуже цікавим та корисним, так як протягом семінару були розглянуті не тільки теоретичні, а й практичні питання.

Плануємо і надалі приймати участь в таких заходах!