В Україні розпочалась реєстрація на додаткову сесію мультитесту ЗНО

Розпочалась реєстрація для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту ЗНО. Взяти участь у цій реєстрації можуть вступники, які не встигли до 19 квітня створити реєстраційні картки.

Під час реєстрації вступники мають створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО.

Далі вони мають роздрукувати реєстраційну картку, заповнити від руки заяву про участь у тестуванні, вклеїти фото для документів розміром 3×4. До заяви треба додати копію паспортного документа, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби додати медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о).

Цей комплект документів необхідно надіслати до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи.

З 25 червня потенційні учасники мультитесту зможуть дізнатися свій логін і пароль, увівши дані до спеціального сервісу «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022».

Важливо: вступникам, які до 19 квітня сформували реєстраційні картки на сайті УЦОЯО, однак до 7 червня з тих чи тих причин не змогли підтвердити своєї участі в НМТ, не потрібно реєструватись повторно. Вони мають з 8 до 18 липня підтвердити бажання проходити тестування в додаткову сесію.