На кафедрі спеціальних туристичних дисциплін відбулося обговорення проектів освітньо-професійних програм

15 лютого 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри спеціальних туритичних дисциплін в онлайн-форматі провели обговорення проєкту освітньо-професійних програм «ЦИФРОВИЙ ТУРИЗМ» та «ЛІКУВАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ТА ОЗДОРОВЧИЙ ТУРИЗМ» першого (бакалаврського) рівня освіти за спеціальністю 242 «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ», а також освітньо-професійної програми «ТУРИЗМ» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ».

В обговоренні прийняли участь гаранти та проектні групи освітньо-професійних програм «ЦИФРОВИЙ ТУРИЗМ» та «ЛІКУВАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ТА ОЗДОРОВЧИЙ ТУРИЗМ», представники бізнесу, вчені з інших ЗВО України.

На при кінці обговорення Кашина Ганна Сергіївна подякувала всім присутнім за надані рекомендації, які буде враховано в подальшому доопрацюванні освітньо-професійних програм.

 Також окрім вищезазначеного, думку практиків необхідно обов'язково враховути при розробці робочих програм та дисциплін, які викладаються на ОС "Бакалавр" спеціальності "ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ" викладачами кафедри спеціальних туристичних дисциплін. При цьому особлива увага приділяється рекомендаціям стейкхолдерів при обговоренні освітньої траєкторії "Управління діяльністю та міжнародними проектами у туризмі" та "Підприємницька діяльність у туристичній індустрії" на бакалавраті.