Запрошення на oнлайн лекцію почесної професорки Стенфордського університету Anne Krueger «Overview of the importance of trade globally and its organization»

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

 

Міжнародна освітня платформа Ukraine Global Faculty залучила одну з найбільш визначних економісток світу, яка готова поділитися своїм безцінним досвідом та знаннями перед українською аудиторією.

 Anne Krueger є почесною професоркою Стенфордського університету, першою заступницею директора-розпорядника МВФ (2001-2006), головною економісткою Світового банку (1982-1986), старшою науковою співробітницею Національного бюро економічних досліджень.

 Вже 30 березня о 17.00 вона проведе онлайн лекцію «Overview of the importance of trade globally and its organization».

 Під час лекції ви матимете унікальну можливість почути про роль торгівлі в період промислової революції та до наступного тисячоліття. Також пройти короткий огляд відносного розміру та зв’язків торгівлі між країнами та розглянути взаємозв’язок між зростанням торгівлі та економічним зростанням з часом.

 Запрошуємо взяти участь. Реєструйтесь!

 Після закінчення живої трансляції лекції ви самостійно зможете згенерувати сертифікат про участь у своєму особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення лекції.


 Anne Krueger – основні факти про її професійне життя:

 Головна наукова співробітниця в галузі міжнародної економіки Школи передових міжнародних досліджень Університету Джона Гопкінса (з 2007 до тепер). Є почесною професоркою Herald L. Ritch у Стенфордському університеті та старшою науковою співробітницею Національного бюро економічних досліджень.

 Веде щомісячну колонку для Project Syndicate, читає лекції та виступає з доповідями на низці конференцій і семінарів з міжнародної торгівлі та міжнародної фінансової архітектури.

 Була першою заступницею директора-розпорядника МВФ (2001-2006); віце-президенткою з економіки та досліджень Світового банку (1982-1986). Обіймала посади професорки в Стенфорді (1992-2001), Університеті Дьюка (1987-1992) та Університеті Міннесоти (1959-1982). Була запрошеною професоркою в таких університетах як: Массачусетський технологічний інститут, Австралійський національний університет, Університет Монаш, Орхуський університет, Інститут міжнародної економіки (Стокгольм) і Північно-Західний університет.

 Має багато публікацій з питань міжнародної торгівлі, економічного розвитку та політичної економії торгової політики. Опублікувала кілька книг про Індію, зокрема «Реформування зовнішньої, фінансової та фіскальної політики Індії» і «Реформи економічної політики та індійська економіка».

 Написала 10 томів з економічного семінару Східної Азії, опублікованих Чиказьким університетом, та 11 томів дослідницького проєкту «Режими зовнішньої торгівлі та економічного розвитку». Її остання книга — «Міжнародна торгівля: що потрібно знати кожному» (Oxford University Press, 2020 р.).