Розширюємо міжнародні можливості для студентів Академії

Представники Університету управління охороною праці (Катовіце, Польща) сьогодні презентували програму подвійного магістерського диплому для студентів економічних, управлінських та юридичних спеціальностей АПСВТ. Про можливості та переваги паралельного навчання в Україні та Європі розповіли аудиторії канцлер WSZOP Малгожата Сікорська та декан факультету гуманітарно-соціальних наук WSZOP Яцек Скорус.

Між Академією праці, соціальних відносин та туризму (АПСВТ) та Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach (WSZOP) підписано договір про співпрацю, завдяки якій студенти магістратури Академії можуть стати учасниками програми "Подвійний диплом", яка не перериває навчання студента в Україні, дозволяє одночасно зараховувати профільні предмети та дипломну роботу в Україні та Польщі, а також передбачає очні заняття та стажування у Катовіце.

Студенти магістратури юридичних спеціальностей Академії мають можливість здобувати ступінь магістра у польському виші за спеціальностями "Детективістика та криміналістика" та "Безпека в державному управлінні". Для студентів фінансових, економічних та соціально-гуманітарних напрямів доступне паралельне навчання за спеціальностями "Управління проектами", "Психологія у міжнародному бізнесі" та "Стратегічне управління підприємством".