"Вісник АПСВТ": тематичний випуск з економіки

У липні 2018 р. оприлюднено "Вісник АПСВТ № 3-2018". Це тематичний випуск з економіки, до якого включені роботи переможців Всеукраїнського конкурсу праць молодих учених «Роль фінансового сектору у досягненні сталого розвитку: європейський досвід та можливості його впровадження у національну практику» (керівник проекту – доцент кафедри фінансів АПСВТ Людмила Гуляєва).

Конкурс, організований на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму, був покликаний мотивувати до співпраці, створити в Україні середовище для дискусій молодих та досвідчених науковців, що досліджують фінансовий сектор ЄС та України. Для участі в конкурсі було подано 32 роботи. У конкурсі взяли участь 60 молодих та досвідчених науковців – дослідників європейської тематики. Визначено три наукові роботи, які стали переможцями конкурсу, і ще чотири роботи отримали особливі відзнаки.

У номер також включено деякі матеріали круглого столу «Мережеве суспільство ринок праці, суспільні відносини, роль профспілок», який відбувався в АПСВТ 22 березня 2018 р.

Вільний доступ до всіх матеріалів "Віснику АПСВТ № 3-2018" https://www.socosvita.kiev.ua/Visnyk_3_2018