Тиждень магістерських програм

Шановні друзі!

У квітні Академія праці, соціальних відносин і туризму оголошує

ТИЖДЕНЬ МАГІСТЕРСЬКИХ ПРОГРАМ

Магістратура Академії веде підготовку за 7 напрямками (Право, Менеджмент, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Фінанси, банківська справа та страхування, Соціологія та Соціальна робота) та більш ніж за 20 освітніми програмами. Кожного року ми вдосконалюємо зміст наших базових магістерських програм, орієнтуючись на світові тренди вищої освіти. Також ми постійно запроваджуємо нові освітні програми у відповідь на сучасні потреби ринку праці. 

Впродовж квітня ми розповідатимемо про пропозиції для майбутніх магістрів на нашому сайті та в соціальних мережах, а з 15 по 20 квітня проведемо низку презентацій та майстер-класів в Академії, щоб усі бажаючі мали можливість познайомитися з нами особисто. 

Незалежно від того, чи плануєте ви відвівати нас очно або обмежитись онлайн-знайомством - зареєструйтесь як учасник Тижня магістерських програм АПСВТ! Заповніть анкету-реєстрацію, яка гарантує знижку на оплату навчання в магістратурі, а також є формою-запитом для отримання додаткових консультацій щодо магістерських програм, які вас зацікавили. 

Повний перелік магістерських програм АПСВТ, перелік конкурсних предметів та умови вступу – у розділі Вступ на програми магістра на нашому сайті.

 

 

#ТижденьМагістерськихПрограмАПСВТ