Опубліковано електронне видання за авторством науковців Академії

Опубліковано електронне видання за авторством доктора політичних наук, професора кафедри соціальної роботи та практичної психології АПСВТ Семигіної Тетяни Валеріївни.

СемигінаТ. Сучасна соціальна робота. Київ: Академія праці, соціальних відносин і туризму, 2020. 275 с.

У виданні розкрито новітні тенденції розвитку соціальної роботи як професійної діяльності та як системи знань. Представлено останні визначення соціальної роботи, наведено огляд поточних практик і технологій соціальної роботи, етичних принципів цієї діяльності.

Видання має дві частини: у першій містяться схеми, таблиці до основних тем курсу, які унаочнюють сприйняття матеріалу студентами. Друга частина має хрестоматійний характер, вона являє собою читанку з перекладів міжнародних матеріалів, а також статей і матеріалів з питань соціальної роботи, опублікованих авторкою в останні роки.

Видання може бути використано як посібник до курсів «Вступ до соціальної роботи», «Теоріїсоціальної роботи» «Методи соціальної роботи», «Соціальна робота з різними групами клієнтів» та інших дисциплін освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів із соціальної роботи.