28 лютого 2023 відбулося засідання Вченої ради Академії

 28 лютого 2023 року під головуванням в.о. ректора Віктора Сухомлина відбулося засідання Вченої ради Академії.

Порядок денний відкривав Віктор Сухомлин, який інформував членів вченої ради про підсумки діяльності за травень 2022 - січень 2023 та поточні завдання Академії. У доповіді він закцентував увагу на скороченні боргу та вжиті вимушені заходи щодо збалансування бюджету АПСВТ в поточному році.

Основні меседжі: діяльність АПСВТ за 2022 рік та подяка колегам за стійкість, відповідальну громадянську позицію та справжню незламність у воєнний час.

Головні тези: 

- завдяки єдності колективу та накопиченому досвіду дистанційної роботи під час пандемії Covid-19, Академія не припиняла освітнього процесу протягом усього повномасштабного вторгнення;

- підготовка до відзначення 30-ріяччя Академії.

 
  Про забезпечення якості освіти в Академії (за підсумками сесії першого семестру), стан та шляхи удосконалення організації дистанційного навчання, самостійної роботи студентів у кризових умовах з використанням навчально-інформаційного порталу Академії висвітив проректор з навчально-наукової роботи Ігор Чорнодід. Він закцентував на особливостях освітнього процесу, початку нового семестру і озвучив спільні завдання, які торкаються  наповнення електронних навчальних курсів  тощо.
Затверджено Положення про систему забезпечення якості  вищої освіти в АПСВТ.


Також виступила голова профкому студентів Морозова Анастасія із результатами діяльності студентського самоврядування АПСВТ.

 

 Декан юридичного факультету Ярослав Журавель виніс на затвердження загальноакадемічну тему «Правове забезпечення публічного адміністрування та національно-безпекової сфери».
 
На розгляд членів ради ряд організаційних питань винесла завідувачка відділу аспірантури Тетяна Петрівна Лесюк.