Фотоконкурс «За гідне життя людини праці»

     До участі у конкурсі запрошуються всі, хто захоплюється фотографією та бажає підготувати роботу відповідно до його тематичної спрямованості. Роботи надсилаються у електронному вигляді до 20 листопада 2012 року з позначкою «На фотоконкурс» (докладно на сайті ФПУ). Автор роботи має вказати поштову та електронну адреси, прізвище, ім’я, по батькові та контактний телефон.

     Експозицію виставки кращих фото буде представлено у фойє Будинку профспілок, розміщено на офіційному веб-порталі ФПУ та надруковано у газеті «Профспілкові вісті».

      Критерії оцінки: комплексність та глибина висвітлення теми; популяризація досягнень і результатів діяльності ФПУ у вирішенні соціально-економічних проблем; сприяння формуванню позитивного іміджу профспілок; художня та технічна якість, експресія фотознімку, оригінальність подання матеріалу.

     Переможці фотоконкурсу відзначаються Подякою Голови ФПУ та грошовими винагородами: І місце – одна премія у1500 гривень, ІІ місце – одна премія у1000 гривень,    ІІІ місце – дві премії  по 500 гривень.