Запрошуємо до участі у воркшопі «Краудфандинг як новий інвестиційний інструмент зі сталим фокусом: досвід Європейського союзу та можливості для України»

Чи виникала у вас думка розпочати свій бізнес? А може ви вже рік грієте у серденьку ідею допомогти безпритульним тваринам біля вашого дому? Чи хотіли б видати власну книгу, яку навіть і писати розпочали, однак де ж взяти гроші на видання… Всі ми безмежно креативні, тому у кожного з нас з’являються десятки мрій, ідей, проектів, які б змогли б змінити світ на краще, принести хороший заробіток нам та створити цінність для інших людей. Однак, гроші… Де їх взяти? Ми пропонуємо придивитися до КРАУДФАНДИНГу як способу колективного фінансування підприємницьких, соціальних, культурних та особистих проектів. 

Запрошуємо на воркшоп «Краудфандинг як новий інвестиційний інструмент зі сталим фокусом: досвід Європейського союзу та можливості для України», який відбудеться в Академії 15 грудняДо нас завітають неймовірні спікери – експерти з маркетингу, бізнес-планування, резиденти краудфандинuових платформ, автори проектів, що вже здійснили успішні краудфандингові кампанії! І кожен поділиться власним неоціненним унікальним досвідом та практичними порадами як організувати й провести ефективну краудфандингову кампанію: 

Людмила Гуляєва - лідер проекту "Фінансовий сектор ЄС як рушій сталого розвитку", засновник Центру фінансової грамотності, доцент Академії праці, соціальних відносин і туризму;

Ксения Шишенок - співзасновник консалтингової компанії "Якість Гарантовано", експерт з бізнес-планування, сертифікований оцінювач бізнесу та інтелектуальної власності;

Єгор Шишенок - співзасновник консалтингової компанії "Якість Гарантовано", Біржі проектів «Best.in.ua», резидент стартап-інкубатора Sikorsky Challenge;

Ірина Горбунова – власник, експерт з розробки маркетингових стратегій для малого та середнього бізнесу, засновник консалтингової компанії "Лабораторія розвитку бізнеса";

Олександр Кравчук - директор з маркетингу всесвітньо відомого українського стартапу «Ugears»;

➡ Представники українських краудфанингових майданчиків, соціальних проектів "Науково-мистецька платформа "Острів", "Lustrum» , "Добре слово", що з успіхом провели краудфандингові кампанії на Спільноскошті. 

Програма воркшопу:

➡ Краудфандинг як альтернатива традиційним формам фінансування бізнесу та соціальних проектів: як він працює та чим може бути корисним українцям.
➡ Типи краудфандингу: crowddonating, crowdsponsoring, crowdinvesting and crowdlending, його ризики та переваги для учасників
➡ Європейський та світовий ринки краудфандингу: тенденції, найвідоміші європейські та міжнародні крудфандингові платформи, мотиваційні приклади успішних міжнародних краудфандингових кампаній українських проектів - "Kickerkicker", "Indigogo" і не тільки!
➡ Особливості розвитку краудфадингу в Україні: огляд українських платформ (Спільнокошт - колективне фінансування проектів, Na-Starte, Українська Біржа Благодійності), приклади успішних проектів, практичні поради щодо пошуку фінансових ресурсів.
➡ Краудфандинг у дії: поради експертів як українським командам/проектам реалізувати успішну краудфандингову кампанію. (Програма заходу уточнюється, можливі зміни!)

Запрошуємо до участі представників громадських організацій, освітніх та наукових закладів, бізнесу, соціальних підприємців, усіх, хто бажає розпочати власний бізнес, шукає фінансові ресурси для реалізації своїх комерційних або соціальних проектів.Деталі програми та спікери уточнюються! Вже скоро ми розкажемо про кожного нашого спікера!

Реєстрація для участі у воркшопі за посиланням: https://goo.gl/forms/XOznSTlMZUAqV1g32
Організатори: Центр фінансової грамотності, Академія праці, соціальних відносин і туризму.
Партнери заходу: Компанія «Лаборатория развития бизнеса», Консалтингова компанія "Якість Гарантовано", Біржа проектів «Best.in.ua», Творча агенція «Бюро дівочих мрій Бюро Дівочих Мрій».

Контактна особаЛюдмила Гуляєва, тел. 050-411-48-12

Захід проводиться в рамках соціального проекту «Фінансовий сектор ЄС як каталізатор сталого розвитку: європейська інтеграція, реформи, перспективи мережевої економіки» (програма європейського союзу «ЕРАЗМУС+») та має на меті підвищення поінформованості українського суспільства щодо розвитку фінансового сектора Європейського Союзу та його ролі у забезпеченні сталого розвитку регіону, а також пошук можливостей використання європейського досвіду у вітчизняній практиці.